Bio hcg

Orthokliniekadvies - Bio hcgKent u het bio hcg dieet? Niet? Let u dan goed op. Zeker als u graag snel en gezond wilt afvallen zonder dat u met lelijke vellen om uw lichaam komt te zitten. Als u dat wilt kan een bio hcg dieet soelaas bieden. U wilt op een verantwoorde manier afvallen zonder u zorgen te hoeven maken of u wel genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is verstandig om af te vallen met hulp. Een vriend of familielid die u kan steunen, uw partner die gerechten voor u maakt die u wel mag eten of een coach zoals een diëtist die een oogje in het zeil kan houden en u kan motiveren. Wat naast een dieet zoals bio hcg erg belangrijk is? Beweging! Sporten is van het grootste belang als u geen zin hebt in het welbekende jojo-effect. Dit effect houdt in dat u na een periode van afvallen en goed in uw vel zitten terugvalt in uw oude leef- en eetpatroon en daardoor weer flink aankomt. U komt in een dergelijke vicieuze cirkel terecht als u uzelf niet kunt blijven motiveren, als u zich niet goed voelt en als er geen mensen om u heen zijn die u steunen en motiveren. Dankzij een bio hcg kuur zal dit niet gebeuren en valt u in een mum van tijd vele kilo’s af. In deze tekst gaan we er zeker nog in het kort op terugkomen hoe dit bio hcg dieet werkt. Hcg staat trouwens voor “Humane Chorion Gonadotropine” en is de werkzame stof in deze pilletjes. Deze stof komt van nature voor in het menselijke lichaam en gaat het hongergevoel, dat erg kenmerkend is tijdens een dieet, tegen. Natuurlijk zult u vele malen minder moeten eten als u wilt afvallen. Maar het mag niet zo zijn dat u helemaal niets meer binnenkrijgt. Een gezonde voeding is van levensbelang. U hebt al die vitamines, mineralen en voedingsstoffen zoals vezels en eiwitten hard nodig. Maar omdat uw maag gewend is om meer te krijgen gaat dit orgaan letterlijk zeuren. En dat is dat nare hongergevoel dat u niet uit vrije wil meer tegen kan gaan. Herkent u dit? Dan kan bio hcg de oplossing zijn.

Verantwoord afvallen dankzij bio hcg

Bio hcg gaat het hongergevoel tegen. Probeert u het maar eens uit. Wist u dat u bio hcg online kunt bestellen en wel via onze website orthokliniekadvies.nl? U vindt daar allerlei handige en slimme tips om u te helpen bij het afvallen en bij het volgen van het bio hcg dieet. Zoals we daarnet al zeiden gaat deze bio hcg kuur het hongergevoel tegen. U kunt dus eten totdat u genoeg hebt binnengekregen volgens het dieet en u zult nadien niet die irritante neiging hebben om meer te moeten eten. Dan is de eerste stap dus gezet! U gaat eerst 24 dagen diëten volgens het bio hcg dieet. U kunt in die tijd wel een normaal leven leiden want er zijn gelukkig geen bijwerkingen. Het is een biologisch product en veilig om te gebruiken. Niet voor niets is het vele malen getest en veilig bevonden door vele instellingen. Tijdens die 24 dagen eet u wat er volgens het dieet gegeten moet worden zodat u wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. U houdt zich netjes aan de drie maaltijden per dag: het ontbijt, de lunch en het diner. Ga geen andere dingen eten en laat al die tussendoortjes maar gewoon liggen. Niet alleen hebt u geen hongergevoel meer, de bio hcg kuur zorgt er tevens voor dat uw vetverbranding wordt aangezet zodat er snel resultaat wordt geboekt. Daarnaast wordt ook de energieproductie opgestart zodat u zich niet al te vermoeid of te suf voelt overdag. U kunt dus nog steeds doen en laten wat u wilt. Sterker nog, misschien hebt u wel extra energie en dat is mooi meegenomen omdat u misschien wel wilt gaan sporten. Sporten zorgt voor nog meer vet- en calorieverbranding zodat het afvallen nog sneller gaat! Na die 24 dagen is er de zogenaamde stabilisatiefase waarin u steeds weer wat meer mag eten dan tijdens de eerste 24 dagen. Maar niet dat u dan weer flink chips, frisdrank en patat moet gaan eten natuurlijk. Maar als u wat meer groente wilt dan is dat geen probleem. Laat uw maag wennen aan gezond voedsel! Het is na deze 24 dagen zaak om te leren om te gaan met uw valkuilen.

Houdt u zich aan uw goede voornemens!

Dus vooral na de bio hcg kuur breekt er een moeilijke periode aan. U moet niet terugvallen in uw oude patroon. Op onze website vindt u erg veel tips en hulp en wellicht put u daar erg veel kracht uit. U mag daarom altijd contact met ons opnemen. Als u het even niet meer ziet zitten, dan belt of mailt u naar ons en dan spreken we u moed in. We willen u nog een aantal belangrijke voordelen van het bio hcg dieet meegeven ten opzichte van andere diëten die veel minder ondersteuning bieden:

  • U hebt geen hongergevoel meer
  • Optimale kwaliteit door het handmatig energetiseren door ons
  • Maatwerk, u geeft maar aan hoeveel u nodig hebt en we spelen daar slim op in
  • Er zitten natuurlijk geen hormonen in en dat maakt het 100% veilig
  • En na de kuur hebt u een stabilisatieperiode zodat u rustig kunt wennen aan uw nieuwe lichaam en deze gezondere manier van leven. Probeer het deze week nog uit!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn