Een zomerse promotie door zonnebrillen te bedrukken

Het is bij de promotie van je bedrijf of je bedrijfsnaam altijd van belang dat je gebruik maakt van de juiste middelen. Je hoeft niet te roeien met de riemen die je hebt, want je kunt te allen tijde de beste riemen selecteren. Als we deze vergelijking doorzetten, dan moet je dus voor ieder watertype de juiste riemen of roeispanen selecteren. Zo is het ook met promotiemateriaal en reclamemateriaal. Je moet goed kijken naar de doelgroep, het moment, het weer, jouw eigen doel, et cetera. Dit hangt natuurlijk ook allemaal met elkaar samen en je kunt het je dan ook niet veroorloven om een element te vergeten. Als je kiest voor een ijskrabber als promotieartikel en je weet dat je doelgroep bestaat uit autobezitters, dan is dat uiteraard een prima keuze. Maar als je vervolgens 1000 bestelt in het zomerseizoen, dan is het een zeer slechte strategie. Het kan ook gebeuren dat je inderdaad in de winter een hele partij ijskrabbers bestelt en deze allemaal laat bedrukken voor promotiedoeleinden. Tot zover ben je dus goed bezig. Maar als je doelgroep bestaat uit mensen die veelal met de fiets of het openbaar vervoer reizen, dan zal je promotiestunt natuurlijk weinig effect hebben. Kijk daarom altijd naar de context en alle elementen binnen die context. Kijk bijvoorbeeld ook naar je doelgroep met het oog op leeftijd. Zijn het volwassenen of middelbare scholieren? Wat is het opleidingsniveau doorgaans van de leden van jouw doelgroep? Bepaalde strategieën die werken voor hoog opgeleiden werken wellicht mindergoed voor lager opgeleiden en andersom. Mocht het zomer zijn en heb je een jeugdige doelgroep op het oog, dan kun je bijvoorbeeld zonnebrillen bedrukken. Zonnebrillen zijn in de zomerperiode altijd welkom. Als je je eigen zonnebril vergeet op een zonnige dag, dan weet je hoe belangrijk dit kleine artikel kan zijn. Zonder zonnebril heb je de ogen de hele dag fijn dicht geknepen. Daarom kan het tijdens een festival in het midden van de zomer een heel goed idee zijn om zonnebrillen te bedrukken. Deze kun je dan onder de bezoekers verspreiden. Als je 1000 zonnebrillen verspreid en ongeveer de helft van alle mensen zet deze bedrukte bril op zijn of haar hoofd, dan kun je heel gemakkelijk reclame maken. Ten eerste zijn er vele duizenden mensen aanwezig die geconfronteerd worden met de zonnebrillen en natuurlijk de opdruk. Daarnaast zijn er soms ook camera’s aanwezig die het publiek filmen voor latere reportages. Als de mensen in het publiek jouw zonnebrillen dragen, dan kun je meteen ook via de tv reclame maken. Daarnaast maak je de bezoekers van het festival erg blij, want ze kunnen de zonnebrillen goed gebruiken. Dus surf snel naar promoboer.nl en ga vandaag nog zonnebrillen bedrukken.

Zonnebrillen bedrukken doe je eenvoudig via de website van promoboer.nl

Mocht je het een goed idee vinden om zonnebrillen te bedrukken, dan kun je terecht bij Promoboer. Hier kun je allerlei verschillende soorten artikelen bedrukken. Wil je geen zonnebrillen bedrukken, dan kun je hier dus ook terecht voor het bedrukken van artikelen zoals:

  • IJskrabbers
  • Muismatten
  • Lippenbalsem
  • Handdoeken
  • Handschoenen
  • Keycords

Alles wat geschikt is als relatiegeschenk of promotieartikel kun je via promoboer.nl bedrukken. Dat betekent dus ook dat je de zonnebrillen kunt bedrukken via de site. Alles kan geheel online worden geregeld.

Alles snel geregeld via promoboer.nl

Als je iets wilt promoten, dan ben je bij Promoboer natuurlijk helemaal aan het juiste adres. Hier kun je altijd terecht als je iets wilt bedrukken, maar als je blanco artikelen wilt bestellen is dat natuurlijk ook geen probleem.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn