Ons favoriete Italiaans restaurant in uithoorn

Omdat wij in de buurt van Uithoorn wonen, is het af en toe wel zo fijn om gewoon hier uiteten te kunnen. Gelukkig hebben wij een geweldig Italiaans restaurant in uithoorn. We zijn hier met enige regelmaat te vinden en het is hier altijd weer een feestje om naartoe te gaan. In de eerste plaats is dat natuurlijk vanwege het menu bij het Italiaans restaurant in uithoorn. Bij Dolce Verona serveren ze;

  • Pizza
  • Verse pasta
  • Risotto

Maar ook kun je hier terecht voor verschillende specialiteiten. Die verschillen vaak per seizoen en worden dagvers bereikt. En dat merk je wel degelijk. Ik ga regelmatig voor een van de specialiteiten en die zijn altijd perfect bereidt. Mijn man daarentegen is dol op de pizza’s van het Italiaans restaurant in uithoorn. Het is dan ook niet gek dat je negen van de tien keer een pizza op zijn bord zal aantreffen wanneer we naar het Italiaans restaurant in uithoorn. Eens in de zoveel tijd probeert hij eens gek te doen en kiest hij bijvoorbeeld voor een pasta. We hebben inmiddels het merendeel van de menukaart wel uitgeprobeerd en we zijn nog nooit teleurgesteld door het Italiaans restaurant in uithoorn. Of het nu om voor-, hoofd- of nagerechten gaat, de kwaliteit van het eten hier is altijd fantastisch. We kunnen je met name de tiramisu hier aanraden. Die is absoluut fantastisch!

Kom ook langs bij het Italiaans restaurant in uithoorn

Wanneer je een keer in de buurt van Uithoorn bent, dan kunnen we je absoluut aanraden om even te komen eten bij het Italiaans restaurant in uithoorn. Dolce Verona is iedere dag geopend van 16.00 uur ’s middags tot 22.00 uur ’s avonds. In het weekend kan het behoorlijk snel vollopen hebben wij inmiddels ondervonden en wij maken voor die avonden dan ook altijd een reservering. Je kunt in zo’n geval maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Op doordeweekse dagen is het er iets minder druk en kun je over het algemeen gewoon naar binnen stappen en dan hebben ze wel een tafeltje voor je vrij. Het is ons een aantal keer overkomen dat we zonder reservering naar het Italiaans restaurant in uithoorn gingen en dat ze voor de hele avond vol zaten. Gelukkig kun je in zo’n geval nog altijd gebruik maken van de optie om af te halen. Heb jij zin in een van de gerechten van het Italiaans restaurant in uithoorn, maar heb je geen tijd om naar het restaurant toe te komen? Dan behoort het ook tot de mogelijkheden om het eten bij je te laten bezorgen. Hier hebben wij ook al een aantal keer voor gekozen en het stelt zeker niet teleur!

Alle aspecten bij elkaar

Het klinkt nu misschien een beetje alsof dit Italiaans restaurant in uithoorn het enige restaurant is waar wij ooit komen, maar dat is zeker niet het geval. Het is wel degelijk een van onze favorieten en dat heeft verschillende redenen. Ten eerste is de sfeer in het Italiaans restaurant in uithoorn altijd goed. We hebben door de jaren heen wel gemerkt hoe belangrijk dat is. Het eten kan nog zo goed zijn, als de ambiance niet voldoet dan is de kans erg klein dat we er ooit terug zullen komen. Daarnaast is het eten natuurlijk fantastisch bij het Italiaans restaurant in uithoorn en alleen al om die reden zouden we eigenlijk iedere dag hier wel willen eten. Wil jij hier ook eens een van de heerlijke gerechten uitproberen? Ga dan eens op de website uiteten-amstelveen.nl kijken en maak daarna je reservering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn