Zoektocht naar het beste grandcafé in Rotterdam

Ik ben dol op het organiseren van feesten en partijen. Het leven is te kort om alleen maar thuis te zitten. Ik ga veel liever met vrienden of familie iets leuks doen. Daarom ben ik altijd op zoek naar leuke adresjes. Ik woon in de buurt van Rotterdam en ik vind dit een heerlijke stad om uit te gaan. Zo ging ik op zoek naar een leuk grandcafé in Rotterdam. Ik had al wat leuke hotspots ontdekt in deze stad, maar zo nu en dan ben je weer toe aan iets nieuws. Daarom ben ik gewoon eens door de stad gaan lopen om nieuwe plekken te ontdekken. Het is heerlijk om door de stad te lopen en spontaan een  grandcafé in Rotterdam binnen te lopen om te kijken of het leuk is of niet. De meesten zijn echt heel leuk gelukkig. Als ik een grandcafé in Rotterdam binnenliep, lette ik op een aantal punten om te kijken of het ook de moeite waard zou zijn om met mijn vriendengroep een bezoek te brengen aan deze tent:

  • Sfeer
  • Prijs
  • Kwaliteit eten en drinken

Al deze aspecten zijn belangrijk om een leuke avond te creëren. Daarom heb ik gekeken naar hoe alles in de grandcafés in Rotterdam was.

Dit grandcafé in Rotterdam is fantastisch

Het was mijn doel om de grandcafés in Rotterdam goed te beoordelen om de allerleukste eruit te halen. En dan zou ik daar groots mijn verjaardag kunnen vieren met familie en vrienden. Dat leek me helemaal geweldig. Ik heb niet heel veel geld te besteden dus het kon ook niet te duur zijn, vooral omdat ik voor een grote groep zou moeten betalen. Het was op zich best een uitdaging maar het was natuurlijk ook heel erg leuk om diverse locaties te bezoeken en de sfeer intens te beleven. Soms was de sfeer heel leuk, maar was het eten weer te duur. Een andere keer was het allemaal goed betaalbaar maar was het eten niet echt goed. Het was dus behoorlijk lastig om het beste grandcafé in Rotterdam te vinden. Maar ik ben heel blij dat ik heb doorgezet en heb geluisterd naar de tip van een goede vriend, want op een gegeven moment ben ik naar Muziekcafé Oldtimer gegaan. Dit is echt zo’n goede tip geweest, ik heb het hier erg naar mijn zin gehad om diverse redenen.

Een geweldige avond in Muziekcafé Oldtimer

Het is echt geweldig om een avondje naar Muziekcafé Oldtimer te gaan. Ten eerste is het heel goed betaalbaar, dat is natuurlijk voor mij heel fijn omdat ik een groep wilde uitnodigen. Zo nu en dan zijn er ook hele leuke aanbiedingen, ook zeker iets om in de gaten te houden. Maar dat is zeker niet het enige, want het eten is echt ontzettend lekker. En dat voor een kleine prijs, dat maak je niet zo vaak mee. Daarbij vind ik de sfeer altijd heel erg belangrijk en als je daar ook van houdt, zit je daar zeker goed! Het leuke vind ik dat je hier vaak live muziek hebt. Het is er ook heel gezellig als ze gewoon goede achtergrondmuziek hebben, maar live muziek maakt een grandcafé in Rotterdam voor mij extra bijzonder. Dat geeft alles een extra dimensie en dat voel je in de zaal. Inmiddels ben ik jarig geweest en ik had besloten om mijn verjaardag hier te vieren. En alles was top, ik heb zo genoten. Wil je ook een te gekke avond hebben in een grandcafé in Rotterdam? Ga dan naar http://eetenmuziekcafe-rotterdam.nl, prik een datum en ga met leuke mensen naar deze plek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn