Restaurant Drenthe

brasseriedeberken - Restaurant drentheWilt u eens lekker uit eten in een restaurant? Drenthe is de provincie waar u zich bevindt en wilt genieten van een heerlijke maaltijd? Dan hebt u natuurlijk verschillende opties. Aangezien deze provincie bij veel toeristen in trek is, zijn er ook veel verschillende soorten restaurants te vinden. Het kan daardoor lastig zijn om een keus te maken, want welke eetgelegenheid kunt u nu het beste kiezen uit deze verschillende opties? Bent u op zoek naar een goed restaurant in Drenthe, dan is Brasserie de Berken in Gasselte een uitstekende keus. Een groot voordeel van dit etablissement is dat het gelegen aan de rand van het schitterende natuurgebied Drouwenerzand. Dat stelt u in staat om uw etentje te combineren met een bezoek aan prachtige natuur. Wilt u enkel uit eten, ook dan is het een uitstekende keus. Vanuit het restaurant en vanaf het terras hebt u namelijk een schitterend uitzicht op de natuur. U kunt dus heerlijk genieten van het prachtige Drouwenerzand terwijl u bij dit restaurant te Drenthe geniet van een heerlijke maaltijd.

Duurzaam en verantwoord restaurant Drenthe

Natuurlijk kiest u een restaurant in Drenthe niet alleen op basis van het mooie uitzicht dat u er hebt en van de activiteiten die u er in de omgeving in de natuur kunt beleven. Het belangrijkste bij de keus voor een eetgelegenheid is natuurlijk de kwaliteit van het eten dat geserveerd wordt. Dit is bij Brasserie de Berken uitstekend in orde. Zij bieden maaltijden die niet alleen heerlijk smaken, maar die ook nog eens duurzaam en verantwoord zijn. Zo serveren zij bijvoorbeeld enkel koffie die voorzien is van het Rainforest Alliance keurmerk en schenken zij bier dat milieuvriendelijk geproduceerd is. Ook kopen zij zoveel mogelijk lokaal de ingrediënten in voor de maaltijden van hun restaurant, Drenthe heeft veel landbouwgrond en er wordt in de directe omgeving dan ook voldoende geproduceerd om heerlijke gerechten mee te kunnen creëren. Door de keus voor kleine ambachtelijke producenten uit de regio, weten zij precies waar alle ingrediënten vandaan komen. De lijnen zijn kort en zo kan men ook echt instaan voor de kwaliteit van het eten. Ook als u dus op zoek bent naar een duurzaam en verantwoord restaurant in Drenthe, is Brasserie de Berken een uitstekende keus.

Andere redenen om voor Brasserie de Berken te kiezen

De ligging naast een prachtig natuurgebied, het duurzame en verantwoorde eten en de goede smaak van de gerechten zijn natuurlijk allemaal uitstekende redenen om juist voor dit restaurant in Drenthe te kiezen. Maar er zijn meer redenen waarom zij een uitstekende keus zijn, namelijk:

  • zij beschikken over een ruime parkeergelegenheid
  • het gebouw is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalidentoilet
  • u kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi
  • er is een speelhoek voor kinderen, een speeltuin en een boekenboom
  • u geniet er van een warme en huiselijke sfeer
  • er is een grote tafel waar u bijvoorbeeld rustig de krant kunt lezen

Of u nu dus alleen er op uit trekt of dat u met uw partner of gezin uit eten wilt gaan in een restaurant in Drenthe, het is bij deze eetgelegenheid allemaal mogelijk. De huiselijke sfeer en de gezellige uitstraling zorgen ervoor dat iedereen zich er al snel thuis zal voelen en dat maakt het genieten van een heerlijke maaltijd natuurlijk nog een stuk prettiger. Bij mooi weer kunt u ook op het terras van de culinaire kunsten van de kok genieten. Zoekt u dus een restaurant in Drenthe waar u heerlijk kunt eten in een prettige ambiance, dan is Brasserie de Berken dus absoluut een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn