Afzuiginstallatie

horecaventilatieshop - Afzuiginstallatie

Of je nu een professionele keuken hebt of gewoon thuis bezig bent met het vernieuwen van het keukenblok, je kunt eigenlijk gewoon niet zonder goede afzuiginstallatie. Hoe fijn het ook is om de heerlijke geuren van het eten dat bereid wordt te ruiken, het is minder prettig als deze luchtjes de hele tijd maar blijven hangen. Vooral met sterk geurende gerechten kan dit zeker tot ergernis leiden en je wilt dan graag weer eens wat anders ruiken. Staat jouw kookruimte in verbinding met andere ruimtes, dan is dit natuurlijk helemaal het geval. Doordat je niet even de deur achter je dicht kunt trekken, blijf je dan overal de geurtjes merken. En heeft het restaurant een open keuken, dan kunnen de gasten meekijken met wat daar allemaal gebeurd, maar ze willen natuurlijk niet dat alle etensgeuren hen tegemoet komen. Door tijdens het koken een afzuiginstallatie aan te zetten, zorg je ervoor dat het grootste gedeelte van de kookluchtjes afgevoerd wordt, zodat je nog wel een beetje ruikt dat er gekookt wordt, maar zonder dat dit storend wordt. Een afzuiginstallatie is dus zowel voor gewone huishoudens als voor restaurant een absolute vereiste.

Afzuiginstallatie voor horeca

Nu is het natuurlijk wel zo dat er heel wat meer punten van belang zijn op het moment dat er een afzuiginstallatie voor in een restaurant of andere horecagelegenheid aangeschaft moet worden. Voor een horecazaak worden echt andere eisen gesteld, er wordt immers op een heel andere manier gewerkt dan wanneer er thuis gekookt wordt. Het is dus zeker niet zo dat er voor deze locaties gekozen kan worden voor een eenvoudige afzuiginstallatie die ook in een standaard woning geplaatst zou kunnen worden. Er zijn immers grote verschillen in gebruik, in de eerste plaats al in de mate waarin deze installatie gebruikt wordt. Wordt deze in huis slechts een korte periode per dag aangezet, in een professionele keuken is een afzuigsysteem continu noodzakelijk en zal deze dan ook vele uren achter elkaar aan staan. Doordat de koks steeds in dezelfde ruimte zijn, is het van belang dat de afzuiginstallatie niet teveel lawaai maakt, anders zou dit immers zeer verstorend werken. Daar komt nog eens bij dat de installatie ook krachtiger moet zijn, aangezien er veel meer zaken tegelijk bereid worden en natuurlijk is een groter model ook handig, vanwege het feit dat de fornuizen waar mee gewerkt wordt ook een stuk groter zijn.

Professionele kwaliteit bij Horeca Ventilatie Shop

Ben jij voor je horecazaak op zoek naar een professionele afzuiginstallatie die van een uitstekende kwaliteit is, dan zul je deze zeker kunnen vinden bij Horeca Ventilatie Shop. Zij bieden een ruime selectie aan afzuiginstallaties van de hoogste kwaliteit, waardoor er altijd modellen bij hen te vinden zijn die exact passen in de keuken zoals jij die voor ogen hebt. Naast het kopen van de voor jou ideale afzuiginstallatie kun je bij hen ook terecht voor:

  • wervelstroomfilters
  • onderhoudsproducten
  • ontgeurings-installaties
  • roosters
  • slangen

Want laten we wel zijn, alleen met een goede afzuigkap red je het vaak nog niet, je hebt ook andere producten nodig om er zeker van te zijn dat de hoeveelheid etensgeuren in de keukenruimte niet te groot wordt. Bij deze zaak kun je alles vinden wat je nodig hebt om voor een goede afvoer te zorgen van geurtjes en om ervoor te zorgen dat deze installaties ook goed blijven werken. Wil jij een horecazaak opzetten of heb je deze al en ben je echt aan een nieuwe afzuiginstallatie toe? Dan is het dus zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen bij de Horeca Ventilatie Shop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn