Heerlijke gevogeltespecialiteiten koopt u bij Moormann

Waar denkt u aan bij de term gevogeltespecialiteiten? Waarschijnlijk niet aan de plofkip van de lokale supermarkt. Wellicht denkt u aan wilde vogels en scharrelkippen. Biologische gevogeltespecialiteiten kunt u ook verwachten als u met Moormann in zee gaat. Bent u groothandelaar in vleesspecialiteiten of cateraar? Misschien bent u verantwoordelijk voor de inkoop van gevogeltespecialiteiten voor een horecaketen en kijkt u daarom op moormann.nl. Wat de reden dan ook mag zijn, we heten u allen van harte welkom. We ontwikkelen gevogeltespecialiteiten en andere eindproducten tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn een groeiende onderneming die graag met interessante groothandelaren in contact wil komen. We staan ook open voor trading dus voor zeer grote partijen mag u op ons rekenen. Dankzij de opening van ons expeditiepand in augustus 2012 kunnen we dergelijke partijen voor een laag bedrag aanbieden. Om wat voor redenen u dan ook op zoek bent naar hoogkwalitatieve gevogeltespecialiteiten, bij Cuno Moormann & Zn. kunt u ze eenvoudig vinden. We hebben alle vlees- en kipproducten handig onderverdeeld in een aantal overzichtelijke categorieën. Zodoende kunt u snel schakelen tussen de vele soorten vlees en specialiteiten. Wilt u bijvoorbeeld gevogeltespecialiteiten zien dan klikt u op “gevogelte”. Op deze pagina vindt u de diverse vogels die we op dit moment in ons assortiment hebben en u vindt er duidelijke foto’s van deze lekkernijen.

Gevogeltespecialiteiten leveren we aan vele opkopers

Men eet steeds meer gevarieerd. In deze moderne tijden vindt men het leuk om te experimenteren. Niet alleen staan de koe, het varken en de kip op het programma, ook wild zoals konijn en struisvogel passeren weleens de revue. Dat is zeker het geval tijdens de feestdagen of als men naar een chique restaurant gaat. Qua gevogeltespecialiteiten vindt u op onze website zeer uiteenlopende producten. Vogels en producten waar u onder andere aan kunt denken zijn:

  • De parelhoen,
  • Kwartel,
  • Houtduiffilet,
  • En zowel de tamme als de wilde gans.

Uiteraard mag u ook de kip in dit assortiment aan gevogeltespecialiteiten verwachten. We kunnen u dit gevogelte onbewerkt leveren. In de zin dat we u bijvoorbeeld pootjes, borstbeen of filet leveren. Wilt u liever gerookte of gegrilde specialiteiten? Kijkt u dan bij deze categorieën. Misschien begint u een biologische slagerij of biologisch restaurant. Of wilt u als supermarktketen nieuwe duurzame producten op de markt brengen? Kijk dan bij onze biologische afdeling. Zo verkopen we scharrelkippen die een relatief goed leven hebben geleid. En alsof dat nog niet genoeg variatie is treft u ook gevogeltespecialiteiten aan dat al is gevormd. Denk aan tournedos van fazant of parelhoen. Of heerlijke kalkoenfilet gevuld met tapenade.

Kijkt u ook bij onze wildspecialiteiten?

Hopelijk is er voor ieder wat wils te vinden tussen onze gevogeltespecialiteiten. U kunt op afspraak langskomen bij ons op kantoor in Goor. Het is verstandig om van te voren een afspraak te maken. Het is mogelijk om met eigen ogen een groot gedeelte van ons assortiment te bekijken. Wilt u direct bestellen? Dan kunt u met leden van ons verkoopteam rond de tafel gaan zitten. Dit is voor de meeste opkopers echter niet noodzakelijk. U kunt via onze site de contactgegevens van onze verkoopteams binnen- en buitendienst vinden maar ook van de productie en administratie. Stuur uw vragen per e-mail naar ons op of bel ons tijdens kantooruren even op. We bieden u ten slotte de mogelijkheid om uw eigen wensen in vervulling te laten gaan. Zoek u een specifiek product maar hebben we het nog niet in onze catalogus? Of wilt u een stuk vlees op een bepaalde manier laten voorbewerken? Zet uw wensen in de mail en dan gaan we voor u aan de slag! lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn