Chocolade met boodschap, daar kunt u mee komen aanzetten

Op de website van Hellema, hellemachocolade.nl, kunt u chocolade met boodschap kopen. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u dat zou doen. Misschien dat een vriend of familielid ernstig ziek is geworden en thuis of in het ziekenhuis herstelt. Dan gaat u daar uiteraard even langs. Misschien wilt u niet alleen maar gezond fruit of een kaart meenemen maar een origineel cadeautje. Koop dan een chocolade met boodschap waarop u zelf de tekst kunt aangeven. Personaliseer de boodschap door er niet alleen “Beterschap” op te laten zetten maar ook de naam van diegene. Een andere voor de hand liggende reden is dat u uw partner eens flink wilt verwennen. Is hij of zij echt dol op chocola? Ook dan is het geven van chocolade met boodschap een geweldig idee. Ook uw kind zit ongetwijfeld vaak te springen om chocolade. Natuurlijk kunt u in onze webwinkel chocolade met boodschap kopen, u vindt er een keur aan lekkernijen. Koop tijdens de sinterklaasperiode bijvoorbeeld uw chocoladeletters voor uw kinderen en uzelf via onze webwinkel. Want het zijn niet de doorsnee letters die u in de supermarkt vindt. Het zijn erg sierlijke grote letters verkrijgbaar in witte, pure en melkchocolade. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in onze webwinkel. Wist u dat wij al sinds 1970 in onze fabriek in Almelo voor de handel en de consument heerlijke verwennerijen maken naar ambachtelijk recept?

Wilt u graag dat we uw chocolade met boodschap voorzien?

We hebben een aantal voorbeelden gegeven waarop het een uitstekend idee is om chocolade met boodschap te laten maken en weg te geven. Andere voorbeelden zijn:

  • Als cadeau omdat iemand een jubileum heeft op uw werk,
  • Voor een huwelijk of verloving,
  • Of zomaar omdat het nu eenmaal leuk is om cadeautjes weg te geven.

U hebt bij ons de keuze uit twee verschillende modellen. U kunt namelijk een reep, ook wel tablet genoemd, bedrukken met een tekst en natuurlijk het welbekende hartje. Daarmee laat u pas echt zien hoeveel u van iemand houdt. Tijdens het maken van een bestelling kunt u aangeven of de reep of het hartje blanco wilt bestellen of dat u de chocolade met boodschap wilt laten voorzien. Onze banketbakkers zullen dit met de hand op de tablet of het hartje schrijven zodat elk product uniek is. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Kijk dan ook even bij onze overige producten. Zo kunt u tevens heerlijke flikken kopen net als krakelingen en paaseieren. Als relatiegeschenk of promotieartikel is de chocolade met boodschap ook zeer doeltreffend. Want naast tekst kunnen we ook uw bedrijfslogo op de chocola afdrukken. Deel ze vervolgens uit aan klanten, bezoekers van een jaarbeurs of uw eigen personeel. Dit is een zeer origineel relatiegeschenk waarmee u vast en zeker hoge ogen op zult gooien.

Kijk gerust even rond op de website en bestel daarna

Uw chocolade met boodschap voorzien is aldus voor ons een eitje. U kunt al vanaf een stuk bestellen. Gaat het om een grote bulkbestelling? Dan is het verstandig om even contact met ons op te nemen zodat we daar alvast rekening mee kunnen houden. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u een e-mail sturen, het online contactformulier invullen en toesturen of ons tijdens kantooruren even bellen. Voor alle commerciële vragen over bijvoorbeeld verkoop en distributie kunt u terecht bij Dekom ut Nuenen. Dankzij onze kleine opzet van slechts 6 mensen hebben we gevoel voor ambacht en dat stralen onze vakmensen dan ook zeker uit. Bekijk ook eens onze productievideo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn