Geitenzuivel, voor diegene die geen lactose mag hebben

Want er zit veel minder lactose in geitenzuivel dan in koeienzuivel. Het kan dus wel zo zijn dat er een beetje lactose in geitenzuivel voorkomt, in tegenstelling tot wat de meeste mensen geloven. Maar het valt in het niet bij koeienzuivel. Daardoor kunnen mensen die gevoelig zijn voor koeienmelk zonder problemen geitenmelk nuttigen. En zo komen ze toch nog aan hun dagelijkse portie zuivel. Daar zitten namelijk veel belangrijke voedingsstoffen in. Denkt u aan calcium, kalk, vitamines en eiwitten. Een glas geitenzuivel in de ochtend en u kunt er weer tegenaan. Zeker is dat u niet alleen melk kunt maken van geitenzuivel, ook overheerlijke zachte kaasjes worden van geitenmelk geproduceerd. Kinkt u dat als muziek in uw oren? Wilt u graag iets meer weten over geitenzuivel? Gaat u dan eens op onze website: happycoat.nl voor ons actuele overzicht aan producten. We zijn een Nederlands bedrijf dat geheel in het teken staat van geitenzuivel. Kijkt u eens op de website als u graag iets meer wilt weten over biologische geitenzuivel. Het is zeker de moeite waard voor mensen die graag wat bewuster willen eten. Bewust eten begint bij uzelf zeggen wij altijd. U moet het zelf echt willen. Hebt u bijvoorbeeld last van overgewicht? Zit u niet zo lekker in uw vel en hebt u bijvoorbeeld erg veel last van stress? Wist u dat door een goed dieet u zich al snel weer beter kunt voelen? Het kan maar zo zijn dat u bepaalde voedingsstoffen laakt. Wellicht vindt u dit terug in geitenzuivel. Op onze website vindt u naast onze kant-en-klare geitenzuivel producten ook diverse heerlijke recepten, allen duurzaam en biologisch verantwoord. Niet alleen doet u daar uzelf een groot plezier mee, ook de boeren en het milieu helpt u een handje. Het betekent niet meteen dat u veganist moet worden, hoewel een vegetarisch leven helemaal zo gek nog niet is. Dan mag u bijvoorbeeld nog wel dierlijke producten zoals eieren, melk en geitenzuivel nuttigen, maar eet u het dier niet langer op. Daarmee gaan u en velen anderen de misstanden in de bio-industrie hopelijk tegen. En ook al wilt u wel vlees blijven eten, kies dan voor biologisch vlees en gebruik bijvoorbeeld uitloopeieren en groene bio-zuivel. Zo weet u zeker dat de beesten die u eet een gelukkig leven hebben geleid. En dat is het minste dat u voor hen kan doen.

Geitenzuivel, een lekkere variant

Op onze zorgboerderij “de Lingehof” in Rhenoy hebben we vele geitjes rondlopen die door ons geweldige personeel dagelijks worden verzorgd en gemolken. Een zorgboerderij is een boerderij waar verstandelijk gehandicapten maar ook mensen met een andere hulpvraag zoals mensen met psychische problemen aan de slag kunnen. Zij zijn onze belangrijke werkers en zorgen voor u dagelijkse verse geitenzuivel dat hier in de Achterhoek wordt geproduceerd. Op dit moment kunnen we u qua geitenzuivel drie verschillende producten aanbieden maar het is de bedoeling dat dit assortiment in de toekomst wordt uitgebreid. We leveren aan plaatselijke verkopers en vele biologische supermarkten in het land maar ook al over de grens in België en in Duitsland. Maar ook leveren we aan restaurants waar geitenzuivel op de kaart staat. Dit land is een koeienland, daar kunnen we kort over zijn. Dit is echter helemaal niet zo vanzelfsprekend in de rest van de wereld. Het domesticeren van koeien vergt veel meer tijd , energie en inspanning dan geiten. Het voordeel is dat het meer oplevert, in de uier van een koe zit natuurlijk meer melk dan in die van een geit. Toch is er veel plek en voedsel voor nodig om dit op een gestructureerde wijze te doen. En dan nog mag men best vraagtekens zetten bij het gebruik van koeienmelk onder de mens. Wilt u daarom eens iets anders? Iets met een vollere smaak dat tevens heerlijk romig smaakt? Dan is geitenzuivel echt iets voor u. De drie producten die we op dit moment aanbieden zijn:

  • Verse geitenkaas Naturel
  • Verse geitenkaas met groene kruiden
  • En heerlijke verse geitenkaas met honing en walnoten.

Bestelt u vandaag nog, dan kunt u het morgen eens proberen

Zou u weleens geitenzuivel willen gebruiken? Dan komt het goed uit dat u bij ons op de website bent aanbeland. Misschien wilt u als kok eens geitenzuivel gaan gebruiken in uw gerechten. Zo is geitenkaas onmisbaar in lekkere salades, pastagerechten en couscous. Als u deze gerechten altijd al op de kaart hebt staan en u wilt de Nederlandse economie en de zorgboerderijen in Nederland steunen, dan weet u nu waar u moet zijn! De kaas wordt met liefde geproduceerd en is afkomstig van geiten die met zeer veel vakkennis worden behandeld. Ze hebben een heerlijk leven in de wijde nabij Geldermalsen en Culemborg. We zijn er trots op dat onze producten het bijzondere SKAL-keurmerk mogen dragen. Dat betekent dat ze voldoen aan de strengste eisen en het producten zijn van biologische oorsprong. Hebt u nog vragen over onze producten? Bent u benieuwd naar de prijzen? Of wilt u eens een bezoekje brengen aan onze boerderij? Bij ons kan het allemaal. Vult u dan snel het formulier op de website in en vergeet niet uw naam en adres achter te laten. Ook als u suggesties over onze site hebt of over gerechten dan wel nieuwe smaken geitenkaas dan zijn we erg benieuwd naar uw ideeën! Schroom dus niet langer maar klim in de pen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn